Getuigenissen

Gitaarlessen Serge
5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Christiaan VanrumbekeChristiaan Vanrumbeke
19:06 16 May 24
Heel vriendelijk en geduldig.Ook niet allemaal theorie maar direct meespelen met de muziek.Zeker een aanrader
TibsmusicTibsmusic
17:22 05 Apr 24
Heel aangename persoon om gitaar les van te krijgen.En op een makelijke manier uitgelegdEen aanrader voor allemaal.Top gast
Carine CaveyeCarine Caveye
17:04 06 Mar 24
Na 2 jaar les te volgen in groep en lessen waar geen structuur in zat. Ik bouwde eigenlijk niks op, en wou het eigenlijk opgeven. Tot ik eens verder ging zoeken (denk 2022) en bij Serge uitkwam, kennismaking en gestart bij Serge. Was helemaal opnieuw beginnen (from scratch), had wel wat schrik voor een nieuwe teleurstelling. Maar nu ben ik super tevreden over de aanpak van Serge. Telkens keer ik gemotiveerd naar huis na elke les. Het èèn op èèn gebeuren is echt een groot pluspunt!!Dankjewel Serge!!
Renske Van ExtergemRenske Van Extergem
18:29 28 Dec 23
Persoonlijk vind ik dat de lessen duidelijk en gestructureerd gegeven worden. Aangezien de lessen 1 op 1 gegeven worden, is er dus ook veel ruimte voor extra vragen of verdieping op zaken waarop je als individu minder presteert. Sommige onderdelen worden sneller of trager doorlopen op basis van je eigen vaardigheden.Ik volg al een jaar en een half gitaarles bij Serge na een jaar of 3 zelfstandig gitaar te oefenen via Youtube en dergelijke. En tot nu toe heb ik al veel meer bijgeleerd door de lessen die ik volg. Je leert namelijk verschillende technieken en natuurlijk begin je bij de basis, die cruciaal is om de rest te kunnen.Wat ik heel belangrijk vind, is dat de focus gelegd wordt op het gevoel en de techniek van gitaar spelen, in plaats van zomaar de tablatuur of akkoorden na te lezen. Wanneer je fouten maakt, word je ook gecorrigeerd en wordt er meegegeven waar je op moet letten in het vervolg.Je leert ook nieuwe muziek kennen en verschillende soorten muziek komen aan bod in de lessen, wat ik positief vind omdat je je kennis in muziek zo wat kan uitbreiden.Ook krijg je bladzijdes van de doorlopen slides in de lessen telkens mee zodat je deze thuis kunt bestuderen en oefenen.Kortom, ik ben zeer tevreden en ik merk ook verbetering in de vlotheid waarin ik gitaar speel en ik vind het veel effectiever dan thuis op jezelf te moeten beginnen uit het niets, zonder enig idee te hebben of je nu eigenlijk wel goed bezig bent.Het voelt in ieder geval vertrouwder aan dat je in de correcte volgorde bijleert in het bijzijn van iemand die ervaring heeft in het spelen van gitaar.
sammy stroobantsammy stroobant
17:41 07 Nov 23
Heel goede lessen op maat in een gezellige omgeving en sfeer.Leuke begeleiding en direct beginnen met gitaar in de hand.Op korte termijn leer je veel bij!Een echte aanrader!
Mathis Vande WalleMathis Vande Walle
12:33 03 Nov 23
Altijd zeer leuke lessen.Serge is een aangename lesgever die alles altijd zeer duidelijk uitlegt.Als beginnende gitarist heb ik al mooie vorderingen gemaakt.Een aanrader voor iedereen!!
obi batobi bat
19:23 18 Oct 23
Ik volg nog maar enkele maanden gitaarles bij Serge en op korte tijd kan ik al bepaalde songs spelen. Dit zegt genoeg of de gestructureerde lessen telkens aangepast op eigen niveau.
Serge TrappeniersSerge Trappeniers
08:32 18 Oct 23
Het is steeds leuk terug te komen voor de lessen bij Serge, hij neemt de tijd voor zijn leerling en je kan er met alle vragen terecht en dit zowel voor akoestisch of elektrische gitaar.
Hilde TertooyHilde Tertooy
14:04 16 Oct 23
Ik ben 57 jaar en wil al van jongsaf aan gitaar leren spelen. In de zomer van 2022 zaten we bij Serge in de tuin en hoorde ik dat hij 1 op 1 gitaarlessen geeft. Dat klonk als muziek in de oren. Ik wou dat al zo lang leren maar toch duurde het nog tot mei om de stap te durven zetten en heb ik Serge gemaild. Op 5 juni had ik mijn eerste les....Deze viel heel goed mee en ik was meteen gemotiveerd. Serge is zelf heel rustig en legt alles stap per stap uit...na enkele lessen al had ik smaak echt te pakken en durfde ik al zeggen dat ik een nieuwe hobby had gevonden. Ondertussen heb ik van mijn kinderen voor mijn verjaardag een 2de tienbeurtenkaart gekregen omdat ze zagen dat ik me echt wel amuseer. Ondertussen heb ik al veel bijgeleerd en vind ik het leuk om elke dag mijn gitaar te nemen om wat te oefenen...ik durf nu al eens een liedje, die ik bij Serge heb geleerd, te spelen als de kinderen er zijn.Mijn doel is om goed genoeg te kunnen spelen zodat ik mijn gitaar kan meenemen naar mijn werk en er in mijn leefgroep met de kinderen liedjes te spelen en te zingen...maar eerst nog veel oefenen! 😉Hilde
Grietje HuveneersGrietje Huveneers
06:00 24 Sep 23
NickNick
13:30 29 Jun 23
Deze man leert me om een ​​rockgod te worden. Aardige vent, geweldige lessen en vooral veel plezier!
Tamara MortierTamara Mortier
18:22 13 Feb 23
mathieu decancqmathieu decancq
19:32 30 Jan 23
Bij Serge wordt alles aangepast aan je niveau Ik ben van 0 begonnen en stelselmatig leer je nieuwe akkoorden. Nadat je enkele akkoorden onder de knie hebt, begin je samen liedjes te spelen. Serge neemt zijn tijd om alles duidelijk uit te leggen en je op tijd feedback te geven.Zeker een aanrader!
Renzo VandewieleRenzo Vandewiele
18:40 30 Jan 23
Zeer goede lesgever die alles zeer zorgvuldig uitlegt en stap voor stap je gitaar leert kennen ook al heb je geen enkel ervaring van notenleer. Zeker een aanrader die de gitaar wil leren kennen en bespelen 👌
lecleire clancylecleire clancy
07:46 26 Jan 23
Na 6 jaar klassieke gitaar, wilde mijn zoon elektrische gitaar spelen. Toen kwamen we bij Serge terecht. De ideale leraar, mijn zoon gaat elke week graag naar de lessen waar hij populaire liedjes leert spelen.
Naya VandevenneNaya Vandevenne
10:24 03 Sep 22
Super! Alles wordt grondig uitgelegd waardoor je altijd mee bent. En een toffe sfeer, ik heb altijd zin om te komen!
Houtan EghbaliHoutan Eghbali
05:48 07 Jul 22
Topleraar! Ik heb alvast al veel bijgeleerd op korte termijn. Serge past ook de tempo van de lessen aan in functie van de noden.
Coralie B.Coralie B.
14:22 02 Jul 22
Onze zoon van 12 wou gitaar beginnen spelen met een lesgever maar de groepslessen en notenleer schrikten hem af. Toen kwamen we bij Serge terecht en de klik was er meteen! Serge zorgt voor heel gestructureerde en gevarieerde 1 op 1 lessen, zodat je mooi op je eigen niveau kan starten en verder bouwen. De gitaar microbe blijft op deze manier alleen maar toenemen. Hij oefent tussendoor met heel veel plezier en kijkt telkens uit naar de lessen. Intussen schakelde hij over van akoestisch naar elektrisch en ook daarmee kan hij met veel enthousiasme bij Serge terecht.
Filip SamynFilip Samyn
13:49 09 Nov 21
De lessen zijn zeer gestructureerd opgebouwd, met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Serge houdt rekening met je niveau, de eerste lessen wordt er wat afgetast wat je als beginnend gitarist al kent, en daarop wordt verder gebouwd. Er is ruim variatie in muziek- en speelstijlen, en je niveau verbetert les na les... Een aanrader!!
Nancy PottieNancy Pottie
16:05 05 Jul 21
Mijn puberende dochter kreeg het opeens in haar hoofd om gitaar te spelen. Via via leerden we Serge kennen en dit leek de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat het niet enkel bij een bevlieging bleef! Ondertussen is ze al een paar maanden bezig. Door de stimulans en aangepaste lessen van Serge blijft haar interesse om meer en beter te kunnen spelen alleen maar groeien! Bedankt Serge!
js_loader
L.

‘De les was weer super aangenaam, vol energie en veel goeie tips’

N.

‘Door de stimulans en de aangepaste lessen van Serge blijft de interesse voor gitaar alleen maar groeien’

L.

‘Serge leert je op een fijne manier dit mooi instrument te bespelen en op je eigen tempo’

R.

'Kijk echt weer uit naar de volgende les’

K.

‘Wat misschien iets kleins was van vorige les , vond ik groots, akkoorden spelen en improviseren’

M.

‘Mijn zoon komt heel graag naar de gitaarles’

K.

‘Er komt net geen rook uit je gitaar als je soleert 😊’

M.

‘Ik begrijp niet dat je nog niet wereldberoemd bent  😊’

M.

‘Ik voel me erg gemotiveerd, super’

K.

‘De lessen zijn de max’

G.

‘Bedankt voor de flexibiliteit’

K.

‘Onze zoon komt supergraag en oefent ondertussen met veel plezier op zijn elektrische gitaar’

M.

‘Supergitaarleraar’

B.

‘Thanks voor de toffe les vandaag’

K.

‘Ik zie ernaar uit , solo’s aanleren is echt tof om te doen, dikke merci’

C.

'Je mag me met veel plezier inplannen, ik wil zo snel mogelijk heropstarten na mijn vakantie 😊’

N.

‘Het was weer een toffe les, ik kijk al uit naar volgende week 😊’

J.

‘Onze dochter komt supergraag, bedankt voor de leuke lessen’

S.

‘Bedankt voor de interessante lessen’

D.

‘Super handig dat ik altijd kan parkeren op jullie oprit’

L.

‘Ik bespaar heel wat tijd. Terwijl onze dochter gitaarles geniet, kan ik na 100 meter stappen boodschappen doen in het Ring Shopping’

K.

‘Thx, twas weer een fijne les’

H.

‘Prima les, dankjewel voor de duidelijke uitleg en de handige tips’

B.

‘Kvon het super zie het heel zitten’

A.

‘Merci voor de plezante lessen, tot volgende week!’

T.

‘Ik vond het de max, dat was eigenlijk juist wat ik nodig had voor inspiratie’

S.

‘Eens liedje gespeeld op het werk voor onze bewoners, ik begin carrière te maken 😊’

T.

‘Nu weet ik zeker dat ik juist bezig ben, alvast bedankt’